Próxima Ponencia de Paco Sedano y la FCF para Entrenadores de Porteros

Inscripcions obertes pel Clínic d’Entrenadors de Porters

El Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua amb el projecte dels Clínics d’Entrenadors de Porters de Futbol Sala, dirigits pel jugador del FC Barcelona i de la selecció espanyola absoluta de futbol sala, Paco Sedano.

ponenciaLa primera jornada d’aquest Clínic  d’Entrenadors de Porters de Futbol Sala, la

de Tecnificació Base, es va celebrarar el passat 20 de maig de 2015 i va anar dirigida als entrenadors i monitors de futbol sala, de les categories de prebenjamí a infantil. La segona jornada, destinada al  Perfeccionament Base, va tenir lloc  el passat 17 de juny de 2015, i va anar destinada als entrenadors i monitors de futbol sala, de les categories de cadet a juvenil.

Després de celebrar-se aquests dos primers Clínics d’Entrenadors de Porters de Futbol Sala, el proper dijous1 d’octubre es celebrarà el darrer clínic de Rendiment Sènior, dirigit als entrenadors i monitors de futbol sala, de les categories sèniors.

L’horari serà de 19:30 a 21 hores la part teòrica (CEIP Sant Bernat. C/ Lluís Companys, 2. 08640 Olesa de Montserrat) i de 21 a 22:30 hores la part pràctica en el Pavelló Municipal Sant Bernat (C/ Lluís Companys, 2. 08640 Olesa de Montserrat).ponencia1

Així doncs, totes aquelles persones interessades en assistir, de forma gratuïta, al Clínic de referència caldrà que siguin monitors i/o entrenadors de futbol sala afiliats al Comitè Tècnic d’Entrenadors de la FCF i que facin arribar la seva inscripció amb el seu nom complet i DNI a entrenadorsfutsal@fcf.cat, abans del proper dilluns 28 de setembre, a les 12 hores.

Aquests Clínics es realitzen com a avençament del Curs Especialista d’Entrenadors de Porters que el CTEFS oferirà com a formació aquesta temporada 2015-2016.

Puedes descargar el PDF aquí

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

20 − dos =